Kahvit ja kuulumiset

Petras Cafe Pori

Tule kahville ja juttusille Petras Cafeeseen! Kokoomusnaisten puheenjohtaja ja kansanedustaja Pihla Keto-Huovinen saapuu piirikierrokselle Poriin Satakunnan Kokoomusnaisten tapahtumaan. Olen paikalla klo 13-13.30, nähdään!

Rekrymessuilla

Samk Pori

Olen tavattavissa Rekrymessuilla Porissa n. klo 12.30-13.30. Tule kertomaan kuulumisia ja antamaan evästyksiä!

Eetunaukiolla

Eetunaukio Pori

Tule kertomaan kuulumisia, vaihtamaan ajatuksia ja antamaan evästyksiä.

Tavattavissa Puuvillassa

Puuvilla Pori

Tule kertomaan kuulumisia, vaihtamaan ajatuksia ja antamaan evästyksiä. Paikalla edukuntavaaliehdokkaita ja puoluejohtoa.

Koulutuksen korjaussarja

Kokoomuskulma Yrjönkatu, Pori

Tule kuulemaan, miten eduskuntavaaliehdokkaat Viliina ja Matias korjaisivat koulutuksen, pelastaisivat peruskoulun tai miten koulutuksen avulla saadaan Satakunnan elinvoima nousuun. Puheenaiheena on myös Satakunnan oma yliopisto ja yritysyhteistyön merkitys korkeakoulujen kanssa. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Olet lämpimästi tervetullut! Paikka: Kokoomuskulma, Yrjönkatu 10, Pori (Kävelykatu) Aika: 17-18.30 Viliinan tukitiimi tarjoaa osallistujille kahvia ja […]

Kotatreffit Heidin ja Viliinan kanssa

Kirkkoniitun kota Pori, Kellahti

Ahlaisten kansanedustajaehdokkaat Viliina Välimäki (kok.) ja Heidi Sakari (ps.) tavattavissa Kirkkoniitun kodalla Kellahdella sunnuntaina 12.3. klo 11-13. Makkaranpaiston lomassa tutustut vaivihkaa Peittoon tuulipuistoon ja sen tuottamaan äänimaisemaan. Tarjolla on makkarat 50 ensimmäiselle sekä kahvia ja mehua. Tervetuloa!

Tavattavissa Noormarkussa

K-market Noormarkku Pori

Tavattavissa kansanedustaja ja ehdokaskollega Matias Marttisen kanssa Noormarkun K-marketin edustalla. Tule moikkaamaan

Pomarkun vaalipaneelissa

Monitoimihalli Pomarkku

Osallistun Pomarkun Kokoomuksen järjestämään vaalipaneeliin.

OAJ Satakunnan eduskuntavaalitapahtuma

Yliopistokeskus Pori

Osallistun Satakunnan Kokoomuksen toisena edustajana Jussi Ihamäen kanssa OAJ Satakunnan vaalitilaisuuteen ja -paneeliin.